2018-01-13 Valparna 8 veckor.

Idag blir valparna 8 veckor, och nu är det dags att flytta för nya äventyr i livet. Fyra av valparna flyttar redan idag och två imorgon. Många av valparna kommer att bo nära Norrköping, vilket vi tycker är lite extra roligt.

Några av dom kommer med stor sanolikhet synas runt utställningsringen vilket vi också tycker är mycket roligt.

 

Vi önskar våra nya valpköpare ett stort lycka till med er nya familjemedlem!

 

2018-01-07 Valparna 7 veckor.

Nu har valparna blivit 7 veckor. Vi har försökt oss på några uppställningsbilder med blandade resultat. Vi kan väl säga att valparna är mycket terrier, med egen vilja.

Vi är mycket nöjda med kombinationen Morran och Da Vinci. Alla valparna är starka individer, dom har ett trevligt och envist temperament. Fina uttryck och bra kroppar. Vi tror att valparna kommer få blandade pälskvaliteer. Det ska bli mycket spännande att se vad det blir av denna kull i framtiden.

Nästa helg flyttar samtliga valpar till sina nya hem.

  
Blå hane, flyttar till Katrineholm

  
Grön hane, flyttar till Lindö/Norrköping

  
Gul tik, flyttar till Östhammar

  
Beige tik, flyttar till Nyköping

  
Röd tik, flyttar till Finspång

  
Orange tik, flyttar till Finspång (Fodertik)

2017-12-16 Valparna 5 veckor.


2017-12-16 Valparna 4 veckor.

     

 

2017-12-09 Valparna är nu 3 veckor gamla.

Valparna har nu hunnit bli 3 veckor. Och imorgon söndag så ska dom få flytta ner till sin valphage i köket. MOrran är nog den som till en början kommer bli mest lycklig över att få vara bland alla andra. Valparna behöver säkert några dagar att vänja sig vid den nya miljön, med ljud och intryck.

Alla valparna har nu öppnat sina ögon helt, dom leker och traskar glatt omring. Humör visar dom, så att det är terrier valpar råder ingen tvekan.

Nästa helg är det dags för första uppställningsbilderna, spännande :)

 

 

2017-12-02 Valparna är nu 2 veckor gamla.

Nu går det fort, det är spännande och roligt att följa en så framåt kull. Av alla kullar vi haft är detta den mest framåt och tidiga kullen. Nästan alla har öppnat båda ögonen, dom traskar omkring och sitter gulligt i valplådan. Morran är en speciell mor, med inställningen ge mig det jag vill ha så ger jag er det ni vill ha. Haha, hon är bra rolig hon...

 

 

2017-11-26 Valparna är nu 1 vecka + en dag gamla.

En vecka har gått, och valparna har tre dubblat sin vikt från födsel. Morran tar väl han om sina små, och försöker redan kombinera livet med valparna och livet med flocken.

 

2017-11-18 valparna föddes till ett dygn senare.

Under lördag förmiddagen - senare eftermiddagen födde Morran helt utan problem 6 fina och starka valpar. Fördelningen blev 4 tikar + 2 hanar. Alla var otroligt jämna redan vid födsel. Det skillde några få gram på dem, det var allt som skiljer dem åt.

Morran förstod fort att det var hennes bebisar och tog gärna hand om dom.

Det finns två otingade tikar. Kontakta oss vid intresse!

Tillbaka till G-kullen