Senaste nytt

2018-12-18
Till och börja med vill vi tacka alla våra valpköpare, fodervärdar och hundvänner runt om i världen för det fantastiska gångna året. Vad trevligt och roligt vi haft, vad mycket vi lärt oss och vilka framgångar vi nått både i tävling och hos "hemma hunden" Vi hoppas på ett minst lika bra 2019.

Med det sagt vill vi önska er alla en rikitgt god jul och ett gott nytt år.

Vi vill också passa på att skryta lite med våra fina juniorer, Zin och Grace (Extra's Rapid Fire aka Zin och Irish Mesmerize's Gracer aka Grace) som båda slog till och blev Svenska Junior Vinnare, på årets sista utställning uppe i Älvsjö på Svensk vinnarutställning. Wow vilken härlig känsla.

2018-08-25
Idag har Irish Mesmerize's Gerada aka Molly varit med sin duktiga handler Maja + familj på Wheatenspeciallen i Bastmora Södertälje. Trotts Mollys unga ålder vann hon juniorklassen med CK, blev 4:a bästa tik och blev BIS-junior. Vi kan inte vara mer än stolta. Stort grattis till er! Domare Jennifer Kealy, Irland.

2018-08-19
Idag har ett riktigt kennel gäng varit på utställning på hemmaplan. Dagen gav blandade resultat men vi är glada ändå. Extra's Rapid Fire aka Zin tävlade i samma klass som Irish Mesmerize's Goliat aka Morris, resultatet blev Zin 1:a med EXC och CK, Morris behöver lite mer träning och limning av öron så han fick fin kritik och ett VG. Bubben var inte riktigt domarens smak, så han blev 1:a i sin klass med exc utan CK. Tillsist blev Zin också 3:a bästa hane med reserv-cert. Efter killarna var det tjejernas tur. Först in Irish Mesmerize's Gracer aka Grace som vann juniorklassen med CK och placerade sig sedan som 4:a bästa tik med reserv-cert. Flora var också med men blev tyvärr skrämd av det stormiga vädret som tog tag i tälten, hon fick ett good.